EXPOSICIÓ

EXPOSICIÓ FOTO-LATENT '18

Inauguració: divendres 15 de juny a les 18h.Exposició: fins l'11 de juliol La fotografia és un poderós mitjà de comunicació i d'influència de masses.

Per als joves que han crescut i viuen en vinculació constant amb dispositius fotogràfics no representa cap dificultat prendre instantànies d'alta qualitat tècnica i estètica. Els avanços tecnològics, la saturació d'imatges a les xarxes, el fàcil accés a la informació i diversos programes de processament d'imatges fan que cada vegada més joves tiguin la fotografia més a prop.

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ NOMAD+

Aquesta és una proposta del col·lectiu El Corralito acollit a la convocatòria de L'Antena. Es tracta d'una exposició dels processos artístics que es van desenvolupar en el marc de l'intercanvi juvenil Nómad que van organitzar conjuntament amb l'associació La Vibria Intercultural.

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ JOVES DIBUIXANTS URBANS

Aquesta va ser la proposta guanyadora de la beca per a Projectes artístics en contextos educatius del BaumannLab l’any 2014 i sorgeix de la necessitat i de la curiositat de sortir de l'aula per a observar i enriquir-se del que hi ha al nostre voltant. Expliquen la proposta d’aquesta manera:

joves dibuixants

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ IN MEMORIAM D'ANNA LLIMÓS VIDAL

L'Antena presenta:

IN MEMORIAM, D’ANNA LLIMÓS VIDAL

Exposició: Del 9 d’abril al 22 de maig de 2016

Inauguració: Dissabte 9 d’abril a les 18h

L'Antena és la convocatòria permanent del BaumannLab que té per objectiu donar suport a propostes culturals i artístiques de Terrassa i rodalies. L'espai expositiu, compartit amb el Bau house, es converteix en un espai de trobada i d'intercanvi per afavorir la creació de xarxa entre persones i projectes i contribuir a l'enriquiment del context cultural del territori.

Subscribe to RSS - EXPOSICIÓ
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)