actuals

LA TEORÍA DE URI: Aquest és un projecte de l'Oriol de Dios acollit a la convocatòria de L'Antena. que consisteix en la producció d'una sèrie de 7 episodis d'uns 10 – 15 minuts cadascun amb un guió basat en l’humor irònic i la paròdia del pensament interior dels adolescents. L’estil amb el que es treballarà és el clymation (Stop Motion amb figures de plastilina). Aquest projecte ja va ser acollit per L'Antena i va consistir en realitzar un llargmetratge per al treball de recerca.
mars oddity
MARS ODDITY: Mars Oddity és el projecte que va guanyar la beca d'Experimentació audiovisual i art digital de 2017.Es tracta d'un còmic interactiu amb una història a l'estil de les de 'tria la teva aventura' que tracta sobre les desventures de dos astronautes a una base marciana i el fosc secret que hi ha darrera aquest viatge. Al còmic hi ha dues línies narratives diferents que es van succeïnt en paral·lel, el lector haurà de prendre una primera decisió que determinarà el tipus d'història que llegirà.
Cartell Repro
REPRO: Aquest és el projecte de la flora Larrigaudiére que va guanyar la beca de Disseny d'accions formatives de 2017.
joan palle
THE GLORIOUS TRAGEDY OF YOUTH: Aquest és el projecte del Joan Pallé que va ser seleccionat per la beca de suport a la creació de 2017.Consisteix en realitzar una aproximació a la idea de joventut des d'una perspectiva crítica, assenyalant els mecanismes d'alineació que el capitallisme cognitiu desplega a través de l'ideal estereotipat de la joventut. Proposa un procés de dues fases: un taller amb alumnat de batxillerat de la ciutat i una exposició en la que es combinarà producció artística realitzada per l'autor al voltant de les idees que el projecte planteja amb el resultat que el projecte planteja. 
Raquel cifuentes
INGRÀVID: "Ingràvid" ha estat el projecte seleccionat per la beca d'experimentació audiovisual i art digital de 2016.És el projecte de la Raquel Cifuentes i consisteix en la creació d'una performance multimèdia a l'espai públic de música experimental, utilitzant un instrument musical electrònic que es control amb els moviments del cos, musicalitzant l'acció física dels intèrprets. 
EL LLIBRE COM A SUPORT DE CREACIÓ ARTÍSTICA: Aquest és el projecte d'en Bernat Puig que va ser seleccionat per la beca de suport a la creació de 2016.Es tracta d'una investigació pictòrica, tècnica i conceptual del llibre i els seus múltiples durant la que es realitzaran tres llibres amb diferents tècniques. El projecte concluirà amb una activitat de tipus formatiu relacionada amb l'autoedició que s'anirà concretant a mesura que la investigació vagi avançant.Més informació sobre el treball del Bernat: www.bernipuig.com
TERRASSA SOLARPUNK: Aquest és el projecte de Gianmarco Zaccaria que ha estat seleccionat a la convocatòria de Dissseny d'accions formatives de 2015.Consisteix en realitzar un taller on construir, comprendre i valorar el discurs artístic Solarpunk en relació amb la pràctica artística de cada participant i crear ficcions especulatives sobre una Terrassa Solarpunk. El que es pretén és disparar la imaginació dels participants i el seu desig de canvi sobre un problema que certament es real: el del consumisme desenfrenat i l'explotació sense control dels recursos naturals del planeta.
incubadora
LA INCUBADORA: La Incubadora és una proposta que neix on conflueixen els projectes Districte jove i el BaumannLab, en la dinamització i foment de l’autogestió dels i les joves, i el suport al desenvolupament de projectes artístics.Una incubadora és un aparell que dóna calor a nadons prematurs per tal que acabin de madurar. El que pretenem amb la incubadora és justament això: acollir i donar calor a propostes esboçades, idees esbojarrades, inquietuds per aprendre tècniques artístiques... per acabar de donar-los forma.
LA DESCOMUNAL: La Descomunal és una trobada bimensual per posar en comú experiències artístiques a la ciutat de Terrassa. La convocatòria neix el maig de 2014 com a iniciativa del BaumannLab que s’encarrega d’ajuntar el primer grup d’artistes i muntar la primera trobada.
Subscribe to actuals
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)