Notícies

10.09.2018

Beca a projectes d'arts visuals o pensament contemporani. Es poden presentar creadors i productors culturals que estiguin o vulguin desenvolupar un projecte artístic o proposta cultural vinculat a la creació contemporània, ja sigui en la seva fase de recerca o de realització, producció o difusió. Poden optar també agents, entitats o col·lectius d'altres camps professionals que proposin una interacció entre pràctica artística i context.

Té una dotació econòmica de 1.800€ per producció i honoraris.

10.09.2018

“Ad cum panis (Acompanyar en llatí): Acció de caminar al costat d’una persona, compartint alguna part de la seva vida. No és mai fer de vigilant o protector que evita l’aparició dels riscos o que intenta impedir les equivocacions. Acompanyar consisteix en compartir el ‘pa’ en el camí.” 

L’objectiu d’aquesta modalitat és fomentar el treball conjunt entre un/a estudiant menor de 20 anys (de batxillerat artístic, cicles formatius, graus universitaris, etc.) i un/a artista consolidat/da o professionalitzat/da a partir d’aquest idea d’acompanyar. 

03.09.2018

Convocatòria per a la investigació o producció en l’àmbit de l’art digital i l’experimentació audiovisual. L’objectiu d’aquesta beca és fomentar la creació de projectes que relacionin art i noves tecnologies i la recerca en aquest camp.

L'ajut inclou una dotació de 1.000€ per material i honoraris.

Convocatòria adreçada a joves de fins a 35 anys (nascuts de 1983 en endavant) o que formin part de col·lectius on més de la meitat compleixen aquesta condició. Es podrà presentar un projecte individualment o en col·lectiu.

03.09.2018

Convocatòria adreçada a joves fins a 35 anys (nascuts de 1983 en endavant). Es podrà presentar un projecte individual o col·lectivament. L'ajut inclou una dotació de 1.000€ per material i honoraris.

03.09.2018

Convocatòria per a dissenyar una proposta d’accions formatives en el marc del programa de formació del BaumannLab. Les accions formatives hauran de tractar un mateix concepte o línia discursiva que tingui a veure amb el context de Terrassa, els seus barris, habitants, les seves les rodalies, etc.

03.09.2018

El BaumannLab obre la convocatòria anual de beques de suport a la creació artística per a projectes d’arts visuals o pensament contemporani amb la finalitat de donar impuls a les trajectòries individuals i als processos creatius, i fomentar àmbits i contextos específics en els quals desenvolupar oportunitats de creació. Les beques són:


Beques de suport a la poducció i creació. Modalitat: Creació Jove  - 1.800€
Per a projectes d’arts visuals o pensament contemporani 

28.08.2018

El passat juliol vem fer el taller d'art i educació amb el Cristian Añó de Sinapsis. Es van treballar eines, recursos i metodologies per a dur a terme projectes artístics en contextos educatius i es van mostrar exemples de pràctiques interessants en aquest sentit: IntersECCions, 

Les participants del taller es van distribuir en 3 grups i van elaborar un projecte artístic en context educatiu. Els projectes són:

21.08.2018

El Cicle d'activitats artístiques REPRO està agafant forma i ja té algunes dates...

El cicle s'inaugurarà el dimecres 7 de Novembre amb una xerrada de Montse Carreño acompanyada de Raquel Muñoz. Ens parlarà de l'art fora de context i intervencions en espai urbà i també ens explicaran el seu projecte "Esto está pasando porque tú quieres": http://alibilist.net/portfolio/eepptq/.

20.07.2018

OPEN CALL PROJECTES ART i TECNOLOGIA: OFF VSL

Convocatòria oberta a tothom qui vulgui mostrar els seus projectes, prototips, gadgets o idees o que facin ús de tecnologies per al seu funcionament. Es mostraran en forma de market en el marc del VSL TNT, la secció d’art digital del Festival TNT que es realitza al Baumannlab de Terrassa el 28 de Setembre del 2018 a la tarda.

14.06.2018
Inauguració: divendres 15 de juny a les 18h.Exposició: fins l'11 de juliol La fotografia és un poderós mitjà de comunicació i d'influència de masses.

Per als joves que han crescut i viuen en vinculació constant amb dispositius fotogràfics no representa cap dificultat prendre instantànies d'alta qualitat tècnica i estètica. Els avanços tecnològics, la saturació d'imatges a les xarxes, el fàcil accés a la informació i diversos programes de processament d'imatges fan que cada vegada més joves tiguin la fotografia més a prop.
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)