PROPAGANDA CULTURAL (SERIGRAFIA)

Taller a càrrec de Berni Puig els dies 10, 11 i 12 de juliol d'11 a 14h.

Taller de serigrafia en el que editarem el primer número del fanzine Propaganda Cultural. Realitzarem un llibre/fanzine col·lectiu de diferents artistes de temàtica lliure. El concepte de l’edició és aprofitar les revistes de propaganda per reconvertir-les en propaganda cultural. Entre tots/es pensarem, estamparem i enquadernarem el primer número.

Sessió 1: Reflexionarem sobre el món del llibre i les seves possibilitats. A partir de la proposta del taller, pensarem la arquitectura i el contingut del llibre. Farem una breu introducció teòrica de la serigrafia, per tal de conèixer el seu llenguatge plàstic i els seus processos. A partir d’aquí, cada participant estudiarà la seva aportació al llibre. I finalment realitzarem la maqueta.

Sessió 2: Estamparem les il·lustracions al paper per donar color al llibre. Aprendrem com estampar correctament i els processos prèvis alhora d’estampar.

Sessió 3: Li donarem la forma final al llibre enquadernant-lo i cuidant els últims detalls per tal de ser presentat. 

“Berni Puig. Artista resident al Konvent (Olvàn, Berga). Artista de taller que experimenta en el món de les arts gràfiques i del llibre. Il·lustrador i gravador d’ofici, emprèn el camí de fundar un nou projecte editorial, Hòstia Santa, una plataforma per vol editar llibres d’artistes de la Catalunya interior. Per altra banda, trasllada les seves obres fora del taller, en murals de gran format, en llocs remots i abandonats de la Catalunya interior. Es format en il·lustració a l’Escola Massana i al màster d’Obra Gràfica Contamporànea a la Fundación CIEC de Galícia. 

INSCRIPCIÓ

 

Torna a l'Escola d'Estiu

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)