ENTRAMAT: TEXT I TÈXTIL

A càrrec d'Irene Pérez Gil els dies 3, 4 i 5 de juliol d'11 a 14h

Text i tèxtil són dues paraules que provenen de la mateixa arrel llatina: teixir. En aquest taller, a través del joc i de l’atzar, posarem en pràctica tècniques com el collage, el brodat i l’edició de so que ens ajudin a crear obres on allò textual i allò tèxtil prenen forma i es barregen teixint noves relacions.

Entramates desenvoluparà en tres sessions. A la primera sessió treballarem amb tècniques de collage i teixit amb el llenguatge escrit. A la segona sessió realitzarem un joc d’atzar que ens permetrà configurar una obra de text brodada sobre fotografia. Per últim, a la tercera sessió treballarem amb el llenguatge parlat per produir obres sonores.

Taller dirigit a tot tipus de públic, especialment a joves menors de 35 anys. No son necessàries nocions prèvies de cap de les tècniques que es faran servir. Als tallers s’impartiran nocions bàsiques de collage, brodat i edició de so.

*Irene Pérez Gil: Nascuda a Terrassa i formada en belles arts al EE.UU, és una artista visual que treballa amb tècniques i materials tèxtils, text i so. 

 

INSCRIPCIÓ

 

Torna a l'Escola d'Estiu

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)