REPRO

Cartell Repro

Aquest és el projecte de la flora Larrigaudiére que va guanyar la beca de Disseny d'accions formatives de 2017.

“Repro” és definit com l’acció per la qual els éssers vius produeixen éssers semblants a sí mateix. La “reprografia”, que entenem actualment com a “impressió digital”, és el conjunt de tècniques que tenen com a objectiu reproduir objectes gràfics. REPRO, pretén reflexionar sobre la imatge gràfica proliferada en els entorns públics: cartellisme, propagandisme, comunicació social etc. Així com vol oferir una formació inicial en tècniques d’impressió i reproducció d’imatges, autogestionades. En uns moments en què la producció d’idees polítiques a través d’”octavilles” i “pamflets”, està retornant i es fa visible a peu de carrer; és interessants reflexionar sobre la importància que tenen aquests mètodes de comunicació i proveïment d’imatges, així com experimentar què significa reproduir imatges, i què tenim a l’abast per fer-ho (més enllà de la impressió a tercers a través d’una impremta o copisteria). En el marc del taller es realitzaran diferents tallers i xerrades al voltant de la reprografia i de diferents tècniques com la serigrafia, la risografia, estencils, etc.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

REPRO- CONTINGUTS DEL CICLE DE FORMACIÓ

Diptic REPRO - exterior, Diptic REPRO - interior

En aquest díptic torbareu tota la informació referent al cicle de formació REPRO.

CICLE REPRO - CARTELL

Cartell REPRO

El cicle REPRO ja està en marxa i us presentem el cartell de presentació!

Les inscripcions ja estan obertes! Us podeu inscriure aquí:

https://docs.google.com/forms/d/1op1QE9l9NwqsdthIY0khoNIHSIPhQPQkUGZh_oP...

Per més informació podeu consultar el flyer que trobareu en una altra entrada.

 

INSCRIPCIONS REPRO

, ,

En aquesta entrada torbareu tota la informació referent al cicle de formació REPRO.

TALLERISTES DE REPRO

El Cicle d'activitats artístiques REPRO està agafant forma i ja té algunes dates...

El cicle s'inaugurarà el dimecres 7 de Novembre amb una xerrada de Montse Carreño acompanyada de Raquel Muñoz. Ens parlarà de l'art fora de context i intervencions en espai urbà i també ens explicaran el seu projecte "Esto está pasando porque tú quieres": http://alibilist.net/portfolio/eepptq/.

inicis del projecte

this is not a copy

Ahir es va realitzar la jornada d'acompanyament dels projectes becats 2017 on vam compartir, valorar i qüestionar els projectes. 

El plantejament d'aquest cicle d'activitats està marcat per una idea inicial presentada en la convocatòria però es tractarà de fer-la creixer en col·laboració a les persones que hi participaran. Aquesta proposta formativa no pot existir sense els professionals que impartiran els tallers, és per això que ara mateix estem treballant per confirmar les dates en que es realitzarà el taller i la disponibilitat dels/les talleristes. 

Anirem informant!

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)