ARTPOP

Aquest és el projecte de l’alumnat de 4rt d’ESO de l’escola Joaquima de Vedruna que va guanyar la convocatòria de projectes artístics en contextos educatius per a desenvolupar els seus projectes artístics i realitzar una exposició.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

EXPOSICIÓ ARTPOP: INAUGURACIÓ I VISITES

,

El 12 de juny vam inaugurar l'exposició Artpop que ha estat desenvolupant l'alumnat de l'Escola Joaquima de Vedruna durant tot aquest curs. Cada alumne ha desenvolupat un projecte artístic en base als seus interessos, inquietuds, motivacions, etc.

La setmana següent, concretament el 20 de juny, tot l'alumnat de l'eso de l'escola va anar a visitar l'exposició per tal que els i les mateixos/es autors/es els expliquessin les seves propostes.

INAUGURACIÓ ARTPOP

artpop, 4t d'ESO, sentiment, emoció, beca, art, escola

ARTPOP és el projecte de l’alumnat de 4rt d’ESO de l’escola Joaquima de Vedruna que va guanyar la convocatòria de projectes artístics en contextos educatius. El projecte ha consistit en que, en el marc de l’aula, cada alumne ha desenvolupat un projecte artístic amb l’objectiu d’explicar o mostrar alguna idea, sentiment, emoció, etc. Expliquen el projecte de la següent manera:

Noelia Martínez

7/05/2014

Sóc la Noelia. El projecte que estic realitzant és sobre el masclisme realcionat amb el futbol femení. Aquest està compost per fotografíes de noies de diferents edats jugant a futbol. El que vull enfonsar en aquest projecte és la diferència futbolística entre el futbol femení i el masculí, maleuradament, a causa del masclisme. Practico aquest esport des que era petita i per propia experiencia puc dir que el futbol mixte cada cop existirà menys, ja que el masclisme en equips mixtes abunda.

Patricia Herrero "Llavis"

Patricia Herrero "Llavis" Llavis, patricia, llavis maquillats, noies, dones, edats, imatges, collage, sentiment, ESO, caracterització, maquillar, joves, bellesa, fotografies, càmera, reflex, Patricia Herrero "Llavis" Llavis, patricia, llavis maquillats, noies, dones, edats, imatges, collage, sentiment, ESO, caracterització, maquillar, joves, bellesa, fotografies, càmera, reflex, Patricia Herrero "Llavis" Llavis, patricia, llavis maquillats, noies, dones, edats, imatges, collage, sentiment, ESO, caracterització, maquillar, joves, bellesa, fotografies, càmera, reflex, Patricia Herrero "Llavis" Llavis, patricia, llavis maquillats, noies, dones, edats, imatges, collage, sentiment, ESO, caracterització, maquillar, joves, bellesa, fotografies, càmera, reflex, Patricia Herrero "Llavis" Llavis, patricia, llavis maquillats, noies, dones, edats, imatges, collage, sentiment, ESO, caracterització, maquillar, joves, bellesa, fotografies, càmera, reflex

7/05/2014

Sanae El Bouazi "Somnis"

Sanae El Bouazi "Somnis". treball, persona famosa, cantant, actriu,

9/05/2014

El meu treball tracta sobre els somnis , sóc una persona que somio molt i molt sovint ser alguna persona  famosa , cantant , actriu , etc.

Agafaré personatges famosos i els posaré  la meva cara, amb un programa de fotografia.

Això ho faré perquè d’aquesta manera els meus somnis es facin realitat...  

Anna Quero "Bellesa: Obsequi de la natura"

Esquema del meu treball Anna Quero "Bellesa: Obsequi de la natura" bellesa, moda, natura, escola joaquima de vedruna, arta, artpop, Anna Quero "Bellesa: Obsequi de la natura" bellesa, moda, natura, escola joaquima de vedruna, arta, artpop, Anna Quero "Bellesa: Obsequi de la natura" bellesa, moda, natura, escola joaquima de vedruna, arta, artpop  7/ 05/ 2014Hola el meu nom és Anna Quero i sóc una de les alumnes de l'Escola Joaquima de Vedruna pertanyents a l'optativa d'art, la qual nosoltres hem anomenat ARTPOP.En aquets projecte tracto de fondre dos conceptes la bellesa de les flors i la moda, ja que actualment la bellesa i la moda estan molt relacionades.En el meu projecte hi haurà una participació per part del públic, ja que l’obra estarà inacabada i hi haurà la possibilitat de continuar-la, a partir d’unes instruccions. El projecte consisteix en un maniquí el qual porta un vestit fet amb goma eva i una faldilla de flors, això es r

Yousra El Akhal "La tristesa"

La tristesa, treball de plàstica, llàgrima plorant, pupila de ull, imatgesm tristesa,

El meu projecte va sobre la tristesa, questa idea ma vingut,en un dia que vaig sortir amb el meus pares i al costat d’una tenda vaig veure una dona sentada el carrer demanant menjar i diner i la pobra dona estava plorant i això en va venir la idea de fer-lo sobre el meu projecte de treball de plàstica.

El que jo represento sobre del meu tema de la tristesa,un ull amb una llàgrima plorant ,i el que mi presentar en ull es dins de la pupila del ull fer con una mena de imatges que passa amb la tristesa que algú te.

Agafaré un quadre ni gran ni petit.

Carla Ortíz "El càncer és prop teu"

Carla Ortíz "El càncer és prop teu", càncer de mama, coses boniques, positives, fotografies , Carla Ortíz "El càncer és prop teu", càncer de mama, coses boniques, positives, fotografies , Carla Ortíz "El càncer és prop teu", càncer de mama, coses boniques, positives, fotografies

07/05/2014

El meu projecte personal tractarà sobre el càncer, encara que no serà un càncer on tot es dolent, sinó veure, que darrere del càncer  hi ha coses boniques i positives.

Jo faré fotografies, encara que no ha persones físiques, sinó en coses que el representi. El càncer que representaré serà el càncer de mama.

La meva idea seria exposar aquestes fotografies en un “cub màgic” es a dir, un cub on quan l’agafes, tu pots girar i veure unes altres fotos.

Aoutmane Bassoud "Relació entre pares i fills"

, Aoutmane Bassoud "Relació entre pares i fills", fills, padre, hijo, relación, trabajo, fin de semana, como arreglar el coche

9/05/2014

“Relación entre   padre e hijo”

Mi  trabajo va de hacer  fotos sobre lo que comparto  con mi padre el  fin  de semana:  me enseña como  arreglar el coche .

Marleny Madird "LA TEMPTACIÓ: ELS SET PECATS CAPITALS"

Per introduir el tema del meu projecte primer cal fer una ullada al passat. Per ser més exactes als temps de la Inquisició, la fosca edat mitjana, en la qual l'església tenia el poder del coneixement i només transmetia als fideles el que a ells els semblava necessari. Però per així estar segurs que tothom acatés les seves ordres la santa església va crear la inquisició, una institució dedicada únicament a castigar a la gent que incompleix les ordres de déu. Castigaven des de suposades bruixes fins a gent que només es deixava portar per la raó i el coneixement com és el cas de Galileu Galilei.

Pàgines

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)