Filtrar entrades per etiquetes:

FORMACIÓ

FORMACIÓ
FORMACIÓ
FORMACIÓ
FORMACIÓ

ENTRAMAT: TEXT I TÈXTIL

A càrrec d'Irene Pérez Gil els dies 3, 4 i 5 de juliol d'11 a 14hText i tèxtil són dues paraules que provenen de la mateixa arrel llatina: teixir. En aquest taller, a través del joc i de l’atzar, posarem en pràctica tècniques com el collage, el brodat i l’edició de so que ens ajudin a crear obres on allò textual i allò tèxtil prenen forma i es barregen teixint noves relacions.

ELECTRÒNICA CREATIVA

A càrrec d'Andrés Costa els dies 3, 4 i 5 de juliol de 17 a 20h.En aquest taller aprendrem a utilitzar l'electrònica de manera creativa. Ens introduirem a l'Art digital i electrònic des de la pràctica, utilitzant eines de prototipat ràpid com Arduino. Farem petits projectes i exercicis que ens permetin iniciar-nos a l'ús de sensors, motors, botons i leds. Coneixerem quines són les pràctiques artístiques que utilitzen la tecnologia com un mitjà per a l'expressió i reflexió artística. 

PROPAGANDA CULTURAL (SERIGRAFIA)

Taller a càrrec de Berni Puig els dies 10, 11 i 12 de juliol d'11 a 14h.Taller de serigrafia en el que editarem el primer número del fanzine Propaganda Cultural. Realitzarem un llibre/fanzine col·lectiu de diferents artistes de temàtica lliure. El concepte de l’edició és aprofitar les revistes de propaganda per reconvertir-les en propaganda cultural. Entre tots/es pensarem, estamparem i enquadernarem el primer número.

ART I EDUCACIÓ

Taller a càrrec de Sinapsis (Cristian Añó) els dies 10, 11 i 12 de juliol de 17 a 20h.En aquest taller s’abordaran i es treballaran eines, metodologies i estratègies per a dur a terme un projecte artístic en un context educatiu. A partir dels imaginaris que cadascú té sobre pràctiques artístiques en contextos educatius, es posaran en comú conceptes assumits, dubtes i interessos.
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)