Gener 2018

17.01.2018

Ja estan obertes les inscripcions per a les càpsules formatives de formulació de projectes culturals i procuració de fons amb la Begoña arretxe. Seran dues sessions 

28/2 de 17:30 A 20:30h_ PROCURACIÓ DE FONS (FUNDRAISING). A càrrec de Begoña Arretxe. Es tractaran els criteris i estratègies per a la recerca de fons per a projectes culturals tant públiques com privades.

7/3 de 17:30 A 20:30h_ FORMULACIÓ DE PROJECTES CULTURALS. A càrrec de Begoña Arretxe. Es tractaran els elements fonamentals d'un dossier de presentació.

Inscripcions gratuïtes fons el 22/2

08.01.2018

Convocatòria per a la recepció permanent de propostes expositives, activitats i formacions, en règim d'acollida, coproducció i ús d'espais i serveis.

Més informació aquí

08.01.2018

Propera sessió del Hack Club, dijous 25 gener a les 18:30h.

Drawing machines és un projecte pel qual l'artista Patricio Rivera ha creat els seus robots i aparells que pinten amb algoritmes visuals que es repeteixen i es despleguen en un paper, fa servir JAVA com a llenguatge de programació. Farem un recorregut pels diferents treballs de l'artista i tindrem l'oportunitat de veure el seu robot en acció. 

http://www.patriciorivera.com/proyectos/drawing-machines/

01.01.2018

Propera sessió del Hack Club, dijous 22 de febrer a les 18:30h.

La LLuna és la interfície multi-usuari desenvolupada a L’Estruch Fabrica de creació. En aquesta sessió els seus creadors ens explicaran tots els detalls de la seva construcció, des d'en quin moment i per què es va idear, l'elecció del format, el procés de disseny i el maquinari i el programari que permeten que gràfica i so generatiu flueixin mentre s'interactua amb ella. Veurem conceptes com a interactivitat, tracking, infrarojos, projector mirroring, etc.

,
01.01.2018

A finals de curs passat, vem fer dos tastets artístics dins la programació de Districte Jove Baumann, un de fotografia i un de teatre. D'aquests dos tallers s'han creat dos grups que es segueixen trobant  per anar aprenent més i intercanviar coneixements de forma conjunta i autogestionada. 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)