Notícies

22.06.2017

Ja ha passat més d'un mes de la inauguració, hem fet el tancament del projecte, estem recollint els materials que vam fer servir i els alumnes han deixat ja buides les aules del Blanxart per aquest curs. El mural es queda sol, però ja és del barri i de tota la ciutat. 

Voldria només compartir el vídeo que l'alumna Mónica Valderrama de 1r del batxillerat d'Arts de l'institut investigador Blanxart va realitzar sobre el projecte i que es va presentar el dia de la inauguració.

https://www.youtube.com/watch?v=dTvg8OUI7D4

13.06.2017

Dijous 22 de juny a les 19 h tenim la propera sessió del Hack Club al BaumannLab!

El moviment es pot convertir en dades i aquestes dades permeten l'experimentació amb el cos com a interfície de control; amb diferents tipus de sensors es capten els moviments, creant diàlegs entre el cos, el so i aparells robòtics.

Artista convidat: Col·lectiu ene-ene (artista resident de Mediaestruch, L'Estruch)

01.06.2017

La Descomunal arriba a la quinzena edició amb una festa al Bau House. En aquesta edició es vol reunir tant a tots els col·lectius que hi han participat com als organitzadors.

25.05.2017

S'ha obert la convocatòria per participar a la formació "Frontisses. Resistència i proximitat", consulteu tota la informació a http://www.baumannlab.cat/node/722.

FRONTISSES
25.05.2017
Obertes les incripcions per la formació artística "Frontisses. Resistència i proximitat."

El projecte "Frontisses. Resistència i proximitat" de Juan Carlos Estudillo va ser seleccionat per la beca d'accions formatives de 2016 del BaumannLab. Mitjançant un seguit d'activitats i tallers vinculats a les arts visuals i adreçades a joves d'entre 16 i 25 anys, Frontisses proposa obrir un espai de reflexió envers la posició i els processos d'identitat dels i de les joves en relació a la seva societat. 

23.05.2017

Dijous 25 de maig a les 19 h tornen les sessions del Hack Club al BaumannLab!

Aquesta sessió la dedicarem a les noves interfícies d'expressió musical i veurem com la tecnologia i el disseny d'interfícies s'utilitzen per fer música. Aquesta branca d'experimentació lligada a l'art digital i sonor permet que siguis lutier dels teus propis instruments.

12.05.2017

Dilluns 15 de maig es presentarà el mural realitzat en el marc de la beca de Projectes artístics en contextos educatius del BaumannLab i que va guanyar l'INS Blanxart al 2015.

El projecte ha consistit en la realització d'un mural amb pintura sobre la paret del carrer Cadis que tanca el poliesportiu de l'institut amb l'objectiu de donar a conèixer l'institut de portes enfora i està basat en la figura de Daniel Blanxart, investigador i enginyer olesà i als seus estudis sobre la ginesta com a material tèxtil. 

12.05.2017

El David Calle i la Flora Larrigaudiére van presentar dissabte 6 de maig la publicació autoeditada amb la que tanquen el seu projecte "Taller de gravat menys tòxic i més sostenible", seleccionat  per la beca de suport a la creació de 2015 del BaumannLab. 

La presentació es va realitzar en el marc de la 2a Mostra de llibres autoeditats i llibre d'artista de Terrassa, organitzat per La Nau Autoedició, en la que també hi van participar.

La publicació amb els resultats del seu treball d'investigació la podeu veure i descarregar a issuu.com/tallertacat/docs/tacat1.

02.05.2017

Dissabte 6 de Maig a les 19h farem pública l'autoedició que recopila el treball realitzat durant la creació del nostre taller!

02.05.2017

Us deixem l'enllaç al blog en el que anem afegint cotingut del projecte TACAT!

https://tallertacat.wordpress.com/

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)