FRONTISSES

El projecte del Juan Carlos Estudillo va ser seleccionat per la beca d'accions formatives de 2016 i es tracta d'un projecte d'implantació d'un seguit d'accions formatives adreçades a joves de 16 a 25 anys interessats en les pràctiques artístiques contempòrànies i els territoris de reflexió i pensament, de la mà de tres artistes locals.

INGRÀVID

"Ingràvid" ha estat el projecte seleccionat per la beca d'experimentació audiovisual i art digital de 2016.

És el projecte de la Raquel Cifuentes i consisteix en la creació d'una performance multimèdia a l'espai públic de música experimental, utilitzant un instrument musical electrònic que es control amb els moviments del cos, musicalitzant l'acció física dels intèrprets.

 

PARETS QUE PARLEN

Aquest és el projecte de la Marie Almirall i ha estat el seleccionat per la beca Grafiti Invaders de 2016.

Els infants i joves del Centre d'Esplai Can Parellada faran un procés d'investigació amb veïns i veïnes de totes les edats del barri de Xúquer i amb la col·laboració de l'Associació de veïns, per recollir idees sobre el que agrada més al barri. A partir de les respostes i informació obtingudes, naixerà el concepte final del grafiti que serà realitzat per l'esplai i els joves del barri.

EL LLIBRE COM A SUPORT DE CREACIÓ ARTÍSTICA

Aquest és el projecte d'en Bernat Puig que va ser seleccionat per la beca de suport a la creació de 2016.

Es tracta d'una investigació pictòrica, tècnica i conceptual del llibre i els seus múltiples durant la que es realitzaran tres llibres amb diferents tècniques. El projecte concluirà amb una activitat de tipus formatiu relacionada amb l'autoedició que s'anirà concretant a mesura que la investigació vagi avançant.

Més informació sobre el treball del Bernat: www.bernipuig.com

TERRASSA SOLARPUNK

Aquest és el projecte de Gianmarco Zaccaria que ha estat seleccionat a la convocatòria de Dissseny d'accions formatives de 2015.

Consisteix en realitzar un taller on construir, comprendre i valorar el discurs artístic Solarpunk en relació amb la pràctica artística de cada participant i crear ficcions especulatives sobre una Terrassa Solarpunk. El que es pretén és disparar la imaginació dels participants i el seu desig de canvi sobre un problema que certament es real: el del consumisme desenfrenat i l'explotació sense control dels recursos naturals del planeta.

SIGNES DE TERRASSA

Signes del temps és el projecte de Darío Cobacho i Rosa Sánchez seleccionat per la convocatòria de majors de 20 anys a la convocatòria de 2015.

Consisteix en realitzar intervencions geomètriques a l'espai públic amb pintura o cintes adhesives. Els motius d’aquestes geometries són trobades per l'artista al propi context on treballa (reixes, arquitectura…) a partir de derives per l’entorn urbà o fotografies del carrer. Paral·lelament es realitzaran algunes activitats complementàries amb joves per realitzar experiments efímers o bé murals participatius.

LA DESCOMUNAL

La Descomunal és una trobada bimensual per posar en comú experiències artístiques a la ciutat de Terrassa. La convocatòria neix el maig de 2014 com a iniciativa del BaumannLab que s’encarrega d’ajuntar el primer grup d’artistes i muntar la primera trobada.

DOCU MENTAL

Docu mental és el projecte de Mar García que va guanyar la convocatòria de menors de 20 anys de 2013. Es proposa fer un documental per captar, com un collage, converses i moments únics, espontanis i especials que la creadora hagi tingut durant un any, per tal de reunir les coses belles que succeeixen al seu voltant.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)