Beca a projectes d'arts visuals o pensament contemporani. Es poden presentar creadors i productors culturals que estiguin o vulguin desenvolupar un projecte artístic o proposta cultural vinculat a la creació contemporània, ja sigui en la seva fase de recerca o de realització, producció o difusió. Poden optar també agents, entitats o col·lectius d'altres camps professionals que proposin una interacció entre pràctica artística i context.

Té una dotació econòmica de 1.800€ per producció i honoraris (màxim de 720€).

Convocatòria per a dissenyar una proposta d’accions formatives en el marc del programa de formació del BaumannLab. Les accions formatives hauran de tractar un mateix concepte o línia discursiva que tingui a veure amb el context de Terrassa, els seus barris, habitants, les seves les rodalies, etc.

Convocatòria adreçada a joves fins a 35 anys (nascuts de 1982 en endavant). Es podrà presentar un projecte individual o col·lectivament. L'ajut inclou una dotació de 1.000€ per material i honoraris (màx. 400€)

Convocatòria per a la investigació o producció en l’àmbit de l’art digital i l’experimentació audiovisual. L’objectiu d’aquesta beca és fomentar la creació de projectes que relacionin art i noves tecnologies i la recerca en aquest camp.

L'ajut inclou una dotació de 1.000€ per material i honoraris (màx. 400€).

Convocatòria adreçada a joves de fins a 35 anys (nascuts de 1982 en endavant) o que formin part de col·lectius on més de la meitat compleixen aquesta condició. Es podrà presentar un projecte individualment o en col·lectiu.

El BaumannLab està obert a propostes i projectes de joves, creadors i entitats que tinguin idees i iniciatives relacionades amb la producció cultural i artística, o que vulguin difondre el resultat dels seus processos de treball.

Posem al teu abast els nostres recursos i serveis, així com la nostra capacitat de treballar en el territori a partir de la xarxa d'entitats i usuaris amb els quals treballem des del Servei de Joventut i Lleure.

Subscribe to
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)